Monday 24 February 2014

Ohio State Women Basketball Game

Täna hommikul asusime pere ning tädi Angie perega Columbuse poole teele, et minna vaatama Ohio State Women Basketballi. Olime koosseisus mina, isa, onu Don, ema, Adam, tädi Angie, onu Randy, pisike Emily, Tory ning Whitney. Iga kord kui me ema džiibi võtame vaatab Adam alati samu filme otsast peale kuna seal autos on telekas. Ise kuulasin muusikat ja nautisin vaadet.
Kohale jõudes pidime umbes 5 minutit kõndima, et selle suure hooneni jõuda, kus mäng toimus. Usakad kõnnivad niiiii aeglaselt, endal oli päris jahe olla, sest mingeid jopesid siin väga ei kasutata ning täna polnud üldse enam nii külm. Nimelt enamus lund on ära sulanud kuna vahepeal oli väga soe ning sadas vihma. 
Hoone oli juba väljast vaadates päris suur. 
Ostsime piletid ning otsisime oma kohad ülesse. Õigemini küsisime abi kohtade leidmisel, sest seal oli niiiiiii palju erinevaid sektoreid, ma ei ole kindel, et need numbrid 0st algasid, aga numbrid nagu 100 ning 220 olid seal küll olemas. Areen mahutab pea 20 000 inimest. 

Ülihea elamuse sai sealt, kuigi kõik ütlesid, et poiste mängudel on niiii palju rohkem inimesi, kõik kohad on täis ning lisaks avatakse veel üks osa kõrgemal olevatest sektoritest, mis hetkel oli kaetud kardinatega?vms. 
Enne mängu tulid cheerleaderid, nii poisid kui tüdrukud ning sain natuke seda ka näha, mismoodi kõiki neid tüdrukuid loobitakse õhku ja värki, oli päris vinge. Bänd oli ka täiesti olemas. 

Mängude vahepeal võeti niiiii palju time-oute, mis polnud kummagi treeneri poolt võetud, vaid lihtsalt mängu korraldajate, et näidata erinevaid reklaame või teha erinevaid mänge, mille lõppeesmärk on siiski tooteid reklaamida. Näiteks käisid vahepeal cheerleaderid ringi ning loopisid Ohio State Basketball t-särke või siis ühel vaheajal loobiti mingeid jooke, et seda firmat promoda. 

Mäng ise oli päris hea, Buckeyed ehk Bucksid võitsid. Nemad on nn Ohio State maskotid. Kuna mängu lõpuks skoorisid Bucksid üle 60 punkti, said kõik endale McDonaldsi kupongi, millega saab tasuta friikartulid. Andsin oma isale selle. 

Poolajal mängisid u 6.klassi tüdrukud korvpalli, et midagi vaadata oleks ning peale mängu esinesid Marion Pleasant High Schoolist 5.-6. klassi tüdrukud oma hüpitsakavadega. Iseenesest oli see üliäge, nad mitte ei kasutanud tavalisi hüppenööre, vaid hästi pikki. Tegid igasuguseid vigurhüppeid, nt kasutasid mingeid palle ja muid põrkevahendeid, kus peal seista samal ajal kui nad hüppenööriga hüppasid. Raske kirjeldada. 

Kuigi igalpool jooksid koguaeg erinevad vilkuvad reklaamid ning kuna ma ise olen hetkel veidi haige(nohu ning peavalu), siis vahepeal polnud niii tore istuda seal, aga ikkagi väga väärt elamus. 














No comments:

Post a Comment